Nézze meg ezt a cikket a vízvezeték-problémák kezeléséről

Nézze meg ezt a cikket a vízvezeték-problémák kezeléséről



Vízvezeték-szerelő felvétele sok pénzbe kerülhet még egy nagyon egyszerű javításért is, amelyet ön elvégezhetett néhány alapvető vízvezeték-ismerettel. Ne pazarolja a pénzt profi vízvezeték-szerelőkre! Olvassa el néhány tippet a saját vízvezeték-problémák megoldására az otthoni eszközökkel.

Ha a csövek hajlamosak a fagyra, hagyja, hogy a víz folyamatosan legalább egy csaptelepben csapjon be a fagypont alatt. Ez minimalizálja annak esélyét, hogy a csövek lefagyjanak, és víz nélkül hagyja Önt. Ha a víz folyamatosan folyik a csöveken és csapkodik ki egy csapból, akkor a csövek valószínűleg nem fagynak be.

A vízvezeték-szerelési tapasztalatok sokkal simábbá válnak, ha ismeri az eszközöket és ismeri az egyes eszközöket. Vizsgálja meg az interneten kipróbálni kívánt projektet, és mielőtt felhasználná, olvassa el az eszközökkel kapott kézikönyveket. Mielőtt elkészítené, ismerje meg, mit próbál tenni, így nem kell javítania.

Rendszeresen ellenőrizze a ház csatlakozóit és csapjait a ház körül, hogy nincs-e bármiféle nyilvánvaló szivárgás vagy a közelében lévő nedvesség jele. A legkisebb szivárgások nemcsak nagy víz- és pénz pazarláshoz vezetnek, hanem otthoni károsodáshoz vagy akár a káros penészgombák kialakulásához is vezethetnek.

Van egy szivárgó cső? Ezt sok esetben vízvezeték-szerelő költségei nélkül megjavíthatja. Ha egy hézag szivárog, húzza meg csavarkulccsal. Ha a szivárgás a sérült csőszakaszból származik, kipróbálhatja a javítást egy boltban vásárolt javítókészlettel. Az egyik módszer vízálló szalag felvitele a csőszakaszra, ahol szivárgás van. A szalag felhelyezése előtt ellenőrizze, hogy a cső alaposan száraz-e. Győződjön meg arról, hogy a szalag két-három hüvelyket fed le a csőben lévő törés mindkét oldalán.

Öntsön öntsön szódabikarbónát egy csatornába, majd ecetet, ha tisztán kívánja tartani a csatornákat. Ezt havonta egyszer kell megtenni, és egy-egy csésze szódabikarbónát és ecetet kell használni. Fedje le a lefolyót dugóval vagy régi rongygal, mivel kémiai reakció lép fel a csövekben. Várjon egy kicsit, majd öntsön forrásban lévő vizet a lefolyóba. Ezzel a módszerrel megtisztíthatja a felhalmozódott haj- és szappancsöveket.

Ahogy ezt a cikk elején elolvasta. A professzionális vízvezeték-szolgáltatások költségesek, és sok vízvezeték-problémát bárki meg tudja oldani, aki tudja, mit kell tennie. Remélhetőleg ez a cikk tudást adott Önnek, hogy elkerülje a drága hívást a professzionális vízvezeték-szolgáltatásra a jövőben.