Ismerje meg az iPhone használatának legjobb módjait

Ismerje meg az iPhone használatának legjobb módjait

 

Ha a társadalmi élet az életed része volt, akkor tudod, mi az Apple iPhone. Ez a kis telefon megváltoztatta az okostelefonok, a telefonhívások és általában a kommunikáció világát. Ha már rendelkezik iPhone készülékkel, vagy akár csak vásárolni szeretne, akkor ez a cikk segíthet a készülék jobb megismerésében.

 

Készítsen képernyőképet iPhone-ján. Hogyan készítsen egy képet a képernyőről? Gyorsan lenyomhatja egyszerre a Kezdőlap gombot és az Alvás / Ébresztés gombot, majd elengedheti. Hallania kell a kamera hangját. Ez elkészíti a képernyőn megjelenő képeket, és megtalálható a képfájlban.

 

Unja már a kapott értesítéseket? Könnyen kikapcsolhatja őket. A fő "Beállítások" menü megnyitása után érintse meg az "Értesítések" sávot. Az "Értesítési központ" terület böngészése közben keressen olyan alkalmazásokat, amelyeknek nem szabad ott lenniük. Ez drámaian megnöveli az iPhone akkumulátorának élettartamát is.

 

Nagyon sok multimédiás képesség használható, amikor az iPhone készülékével foglalkozik. Élvezheti kedvenc tévéműsorait, filmjeit vagy vicces klipjeit útközben. Soha többé nem fog unatkozni!

 

Amikor URL-t ír be az iPhone Safari böngészőjébe, tartsa lenyomva a ".com" gombot a billentyűzet alján, hogy megjelenítsen egy listát, amely más domain utótagokat tartalmaz. Az egyik kiválasztásához csak csúsztassa végig ujját rajtuk, és engedje el, amikor a megfelelő utótag ki van emelve.

El kell küldenie egy weboldalra mutató linket vagy képet egy ismerősének? Nyissa meg az oldalt, érintse meg a címsávot, és képesnek kell lennie e link elküldésére e-mailben. Küldjön e-mailt magának, ha egy adott linkre szeretne hozzáférni egy másik eszközön.

 

Üzenetek gépeléséhez az iPhone készülékén engedélyezheti vagy letilthatja az automatikus javítás funkciót. Ez a szolgáltatás megváltoztatja a rosszul beírt szót, miközben szöveges üzenetet ír a barátjának vagy a családtagjának a leglogikusabb szóra. Ha nem akarja ezt a funkciót, egyszerűen leveheti a Beállítások-> Általános-> Billentyűzet részben.

 

Számos mítosz létezik arról, hogyan kell kezelni a vízbe eső iPhone-t. A hajszárítóval soha ne szárítsa a telefont. Ahelyett, hogy kiszárítaná az összes vizet, ami a telefonra került, ez csak a víz további nyomását szolgálja a telefonban.

 

Hiányzott már egy remek kép, mert nem tudta elég gyorsan elérni a telefon kameráját? Használja ezt az egyszerű parancsikont. Érintse meg kétszer a Kezdőlap ikont, ha a képernyő le van zárva. A képernyőn megjelenik egy kamera ikon. Megnyithatja a kamerát, ha gyorsan megérinti ezt az ikont.

https://www.bestbyte.hu/Android-okostelefon/Huawei-P30-Pro-6-47-LTE-Dual-SIM-6-128GB-black-okostelefon-p197645.html
http://www.bestbyte.hu/downloads/SuperShop_2020_Q3_promocio.pdf
https://www.bestbyte.hu/
https://www.bestbyte.hu/supershop-hSUPERSHOP.html
https://www.bestbyte.hu/Mosogatogep-cHNG.html
https://www.bestbyte.hu/Roller-cELJROLROL.html
https://www.bestbyte.hu/Xbox-One-cJSKXBXXBO.html
https://www.bestbyte.hu/Jatek/The-Witcher-3-The-Wild-Hunt-Game-Of-The-Year-Edition-PC-jatekszoftver-p180380.html
https://www.bestbyte.hu/aruhitel-online-hARUHITEL_O.html
https://www.bestbyte.hu/Android-okostelefon/Samsung-Galaxy-S10-SM-G973F-6-1-LTE-128GB-Dual-SIM-zold-okostelefon-p191692.html
https://www.bestbyte.hu/Android-okostelefon/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-6-53-LTE-6-64GB-Dual-SIM-EU-szurke-okostelefon-p229076.html
https://www.bestbyte.hu/Film/DVD-Az-aszfalt-kiralyai-p269477.html
https://www.bestbyte.hu/32GB-cAPH7AI32G.html
https://www.bestbyte.hu/Film/DVD-Volt-egyszer-egy-Hollywood-p229244.html
https://www.bestbyte.hu/FilmBRD-Deadpool-2-2-BD--p180590.html?ak=0
https://www.bestbyte.hu/Szamologep-fordito-gep-cSZF.html
https://www.bestbyte.hu/Fejegyseg-2DIN/Pioneer-MVH-S620BT-mechanika-nelkuli-autohifi-fejegyseg-p257066.html
https://www.bestbyte.hu/Apple-iPhone-cAPH.html

 

Noha az iPhone az ujjbegyek gesztusainak csodálatos változatosságát ismeri fel, nem biztos, hogy mindig képes bonyolultabb manővereket végrehajtani. Bekapcsolhatja az Assistive Touch opciót, hogy iPhone-ját egy ujjas géppé tegye. Ez hozzáad egy interfész ikont a képernyő alsó sarkához. Ha megérinti, megjelenik egy menü, amely lehetővé teszi, hogy összetett mozdulatokat használjon egy ujjal.

 

Miután elolvasta ezt a cikket, most már egy kicsit többet tud arról, hogyan lehet az iPhone varázslatos funkcióját létrehozni. Ne felejtse el kipróbálni a cikkben leírt összes tippet, és szabadítsa fel az összes lehetőséget. Ha már tudja, hogyan kell használni iPhone-ját, sokkal jobban fogja azt élvezni!