Kitűnő cikk nagyszerű ötletekkel a Web Designról

A digitális világ kibontakozásának módja az évek, amikor a web design megismerése az, ami okos. Ha úgy gondolja, hogy a web design egy olyan téma, amelyet be szeretne lépni, akkor lépjen tovább, és olvassa el ezt a cikket, hogy megtanulják, hogyan.

Kitűnő cikk nagyszerű ötletekkel a Web Designról


A digitális világ kibontakozásának módja az évek, amikor a web design megismerése az, ami okos. Ha úgy gondolja, hogy a web design egy olyan téma, amelyet be szeretne lépni, akkor lépjen tovább, és olvassa el ezt a cikket, hogy megtanulják, hogyan.

Mindig jó, ha hozzáad egy faviconot a webhelyéhez. A favicon egy 16x16 képfájl .Ico formátumban. Ez a kép az URL-sáv mellett látható, az oldal címe mellett egy megnyitott lapon, és a könyvjelzők lapján is látható, ha az oldal könyvjelzőjét választja. A favicon segít a felhasználóknak, hogy gyorsan felismerjék az oldalát a böngészőben anélkül, hogy bármilyen szöveget olvasnának, vagy közvetlenül megtekinthetné az oldalt.

Adja meg a látogatóknak, hogy kereshessék webhelyét, hogy könnyebben megtalálhassák, amit keresnek. Ha valaki nem találja meg, amit keresnek rögtön, a következő gondolatuk lesz egy keresési mező keresése. Tedd ezt valahol nyilvánvalóvá, és kattints egy keresési gombra.

Bár lehet, hogy hajlamos hozzáadni egy csomó harangot és sípot a webhelyére, a villogó grafika, a hangos zene és a neon színek csak elterelik a webhelyének célját. Azok a látogatók, akiket túl sok látnivaló és hang bombáztak, talán hajlamosak elhagyni a webhelyet, mielőtt még a böngészést is elkezdenék. A színek egyszerűek maradnak, és a releváns tartalom és a weblaptervezés győztes lesz.

Mindig arra kell törekednie, hogy személyre szabott hibaoldalt készítsen a webhelyére; az oldalnak tartalmaznia kell egy alapvető webhelytérképet, amely összekapcsolja a felhasználókat a webhelyének főbb részeivel. Ez biztosítja, hogy ha a látogatók rossz kapcsolatot követnek, vagy helytelenül írják be az URL-t, akkor megtalálják, amit keresnek.

A webhely tervezése során próbáljon meg három vagy négy kulcsszót találni, amelyeket a felhasználók a keresőmotorokba való belépésre várnak, amikor megpróbálják megtalálni az oldalt. Ezeket a kulcsszavakat ezután gyakran meg kell ismételni a cím, az oldal teste és a meta címke alatt. Ez megkönnyíti a felhasználók számára, hogy megtalálják webhelyét az interneten.

Tiszta navigáció. Amikor egy látogató jön a webhelyére, győződjön meg róla, hogy át tudnak menni a webhelyén. Ehhez egyértelmű navigációval kell rendelkeznie. Minden fontos linket kiemelkedő helyen találhat. Próbáljon sok oldalt összekapcsolni a webhelyén. Az információ minden részén megtalálható az információ.

Óvatosan válassza ki a betűtípusokat. Csak olyan professzionális betűtípusokat válasszon, amelyek könnyen olvashatók. Nézd meg a webhely betűtípust, és megkülönböztetheted, hogy profi-e. A túlságosan díszes vagy homályos betűtípusokat el kell kerülni, mivel előfordulhat, hogy azok helytelenül jelennek meg a webhely látogatói számítógépén. Ha olyan betűtípust használ, amely nem mindenkinek van, alapértelmezett betűtípus jelenik meg a számítógépén. Ez rosszabb is lehet.

Ha mindig egy olyan témakörben alkalmazza magát, mint a web design, akkor nem lehet problémát okozni, figyelembe véve ezt. A megtanult információk egy része kissé zavarónak tűnhet, de ne feledje, hogy a webes tervezéssel együtt egy kicsit kevésbé zavarosnak kell lennie, és egy kicsit magabiztosabbnak kell lennie, így mindig az új információk keresésére kell törekednie. az arzenál.