Kapcsolattartás: Tippek és trükkök a mobiltelefonokról

Kapcsolattartás: Tippek és trükkök a mobiltelefonokról


Nagyszüleid soha nem nőttek fel mobiltelefonnal a zsebükben. Valószínűleg valószínű, hogy szüleidnek középkorukig nem volt ilyen eszközük. Ez azt jelenti, hogy az Ön felelőssége, hogy önállóan keressen tippeket és trükköket, például ebben a cikkben.

Előfordul, hogy hosszabb távú szerződés aláírása megéri a kívánt telefon beszerzését. Egyes szolgáltatók a legjobb árakat kínálják, ha hajlandó egy-két évig bejelentkezni a szolgáltatásukra. Csak győződjön meg arról, hogy hajlandó-e vállalni a szerződést, mert a határidő idő előtti befejezése büntetésekbe sokba kerülhet.

Ne használjon képernyővédőt a telefonján. Ezek elsőre praktikus befektetésnek tűnhetnek, mivel csökkentik a nap folyamán káprázás mértékét, de csökkentik a telefon láthatóságát is. Légbuborékok is keletkeznek, ha nem megfelelően rakja fel őket.

A mobiltelefon vásárlásakor feltétlenül vegye figyelembe a csomagokat. Sok vállalat kínálja őket, és tartalmazhatnak például tokot vagy autós töltőt. Gyakran olcsóbb mindezeket a cikkeket kötegben megvásárolni, mint külön megvásárolni, és jó eséllyel szeretne néhány kiegészítőt.

Ha gyenge a jel, vegye fontolóra egy időre a mobiltelefon kikapcsolását. A gyenge jelek hírhedt akkumulátor-disznók a mobiltelefon számára. Nagyon gyorsan elveszíti az áramellátást, ha olyan területen tartózkodik, ahol csak egy-két bár található. Ha azt tervezi, hogy egész nap kimerül, akkor a telefon kikapcsolása egy időre a legjobb megoldás az akkumulátor későbbi üzemben tartására.

Ellenőrizze az online véleményeket, mielőtt megvásárolná a mobiltelefonját. Sok új telefon jelenik meg folyamatosan a piacon, és néha nehéz megtudni, hogy melyik a legjobb az Ön számára. Az online vélemények ellenőrzésével láthatja, hogy a különféle telefonok milyen funkciókat kínálnak, valamint azt, hogy mások mennyire kedvelik őket. Ez segíthet a művelt döntés meghozatalában.

Probléma van, ha a telefon akkumulátora gyorsan elveszíti az energiát. Ennek oka lehet a rossz vétel. A gyenge jelek lemeríthetik az akkumulátor energiáját. Ha a telefonját el fogja tárolni, ahol gyenge a jele, ne tartsa bekapcsolva.

Használja a Talkstert, ha éjjel-nappal ingyenes nemzetközi hívásokat szeretne kezdeményezni. Ez a szolgáltatás több hirdetést jelenít meg, mint amit megszokott, de csökkenti azokat a magas költségeket, amelyeket az országon kívüli hívásokért kell fizetnie. Ez hosszú távon rengeteg pénzt takarít meg.

Noha szüleitől vagy nagyszüleitől nem sokat tanulhat a mobiltelefonokról, új trükköket megtaníthat ezeknek az öreg kutyáknak! Ossza meg velük ezt a cikket, hogy ugyanannyit tudhassanak meg a témáról, mint Ön. Így mindannyian profitálhatnak ezekből a csodálatos tippekből!