Sikeres cikkmarketing néhány egyszerű lépésben

Sikeres cikkmarketing néhány egyszerű lépésben

Akár online könyveket akar eladni, akár egyszerűen forgalmat irányít a blogjába néhány PPC-hirdetésért, fontos, hogy elegendő információt tudjon a marketingről, hogy a mindennapi internetezők észrevegyék őket. Ez a cikk néhány nagyszerű tippet ismertet Önnek a cikkmarketinggel kapcsolatban. Figyeljen és tanulja meg, hogyan kell helyesen piacra dobni.

Legyen egyszerű cikkei. Ha a hasznos információkat egy csomó szemét vagy technikai szakzsargon alá temeti, akkor valaki máshoz fordul. Rosszabb, ha hírnevet szerez erről, nem vonzza az olvasókat, és az emberek mindent elkerülnek, amin a neved szerepel mások javára.

Ha cikkeit fogja forgatni, használjon embereket, ne szoftvereket. A cikkfonó szoftver gyakran nevetséges eredményeket hoz, és az internetes szörfösök csak vállat vonnak és kattintanak. Az emberi fonógépek viszont nemcsak a tartalom átírásában járnak jobban, hogy elkerüljék a keresőmotorok duplikált tartalmi büntetését, hanem olyan átírásokat is létrehozhatnak, amelyek kissé eltérő hangneműek, amelyek közül egy vagy több több konverziót eredményezhet, mint a többi (megtalálhatja ezt A / B teszteléssel pörgeti egymás ellen).

Tartalom hivatkozásakor ne másolja a tartalmat. Ez bünteti a keresési találatokban elfoglalt helyét. Ha egynél több helyre van szüksége a tartalmához, használjon különböző linkeket, vagy változtassa meg kissé a tartalmát. Mindig mindent meg kell tennie, hogy érdekes és minőségi tartalmat kínáljon webhelyén.

Különböző anyagok elolvasása segít abban, hogy jobban tudjon írni. Saját szövegértését növeli a saját olvasása, és ez jobb írássá válik. Ha folyamatosan új anyagokat olvas, akkor növeli az íráskészségét. Nem számít, hogy valójában mit olvasol, amíg csak olvassz mindent, amit csak tudsz.

Az újraírási programok és szolgáltatások növelhetik a marketingprogramokban felhasználható cikkek teljes mennyiségét, de nem szabad kizárólag ezekre támaszkodni. A pörgetett és átírt cikkek nem annyira népszerűek, mint az eredeti tartalom, olvasók vagy keresőmotorok körében. A cikk marketing kampányának mindig a kiváló minőségű, kézzel készített cikkeknek kell lennie.

A cikkek építése a házépítéshez hasonlítható, és a cikk-marketingesek ezt jól megjegyeznék. Először egy tervrajz elkészítésével szeretne kezdeni, majd ezt követi az alapozással. Itt az ideje a keretnek és az utolsó simításoknak. Miután minden elkészült, itt az ideje egy szép ellenőrzésnek.

Ami a sikeres cikkmarketinget illeti, Billy Idol azt mondta a legjobban: "Több, még több, még több!" Minél több tartalmat teszel oda - bár jó minőségű tartalom, nem szeméttartalom -, annál többet jelent megcélzott közönséged. Ügyeljen arra, hogy minél több tartalmat írjon. Minél több, annál jobb a marketing.

Ha valaki más blogjához ír, győződjön meg arról, hogy továbbra is az adott piacon dolgozik. Ha súlycsökkentő termékeket próbál eladni, akkor nem az a legjobb ötlet, ha webhelyét egy szoftverblogon reklámozza. Az olvasóközönség csak más, és előfordulhat, hogy a munkád megtérülés nélkül elpazarolja a munkád.

Hozzon létre lépéseket a cikk végrehajtásához, ha azt szeretné, hogy az olvasók teljesen megértsék, mit akarnak tőlük. Ezeket elfedheti tartalmában, hogy ne olvassák el az utasítások hosszú listáját, de fontos, hogy elmondja olvasóinak, hogyan kell valamit csinálni, és nem csak azt, hogy valamit tennie kell.

A mai legkisebb blogok is egy év múlva lehetnek a legnagyobb blogok az interneten. Amíg forgalmazhatja vállalkozását és kiépítheti ügyfélkörét, bármely weboldalt vagy ötletet vállalkozássá alakíthat. A cikkben található cikkmarketing tippek segítenek abban, hogy sikeres vállalkozóvá váljon.