A webes tervezési eredmények elérése igazán akar

Használja kreatív képességét saját webhelyének megtervezésére. A jó tervezési gyakorlatok különbséget tesznek a nem ismert, felejthetetlen weboldal és egy emlékezetesen egyedülálló között. A jó tervezéshez szükséges a tudás. Ez a cikk segít megismerni a webdesign művészetét és tudományát.

A webes tervezési eredmények elérése igazán akar


Használja kreatív képességét saját webhelyének megtervezésére. A jó tervezési gyakorlatok különbséget tesznek a nem ismert, felejthetetlen weboldal és egy emlékezetesen egyedülálló között. A jó tervezéshez szükséges a tudás. Ez a cikk segít megismerni a webdesign művészetét és tudományát.

Ellenőrizze az oldalakat törött hivatkozások esetén. Semmi sem bosszantja a látogatót, mint a linkre való kattintás és egy hibalehetőség. Manuálisan ellenőrizheti a linkeket vagy használhat olyan programot, amely megszakadt hivatkozásokat talál Önnek.

Mindig arra kell törekednie, hogy személyre szabott hibaoldalt készítsen a webhelyére; az oldalnak tartalmaznia kell egy alapvető webhelytérképet, amely összekapcsolja a felhasználókat a webhelyének főbb részeivel. Ez biztosítja, hogy ha a látogatók rossz kapcsolatot követnek, vagy helytelenül írják be az URL-t, akkor megtalálják, amit keresnek.

A legjobb internetes oldalak sok információt tartalmaznak egy kis szavakban. Ha hosszú távú, az emberek könnyen unatkozni fognak, és találnak egy tömörebb webhelyet. Győződjön meg róla, hogy minden tartalom releváns és könnyen érthető - az újságok nyolcadik osztályú olvasási szintet használnak, ami a legelterjedtebb olvasási szint.

Próbáljon meg csak CSS használatával kódolni. Az asztali webhelyekről csak a CSS-oldalakra költöztünk, mert újrafelhasználhatóak, hozzáférhetőek, és nagymértékben csökkenthetik a fájlméreteket. Ez lehetővé teszi a webhely megjelenésének nagyobb ellenőrzését. Különböző CSS-erőforrások használhatók, ezért a CSS ismerete felbecsülhetetlen a webes tervezéshez.

A könnyen olvasható, professzionális megjelenésű és széles körben elérhető betűtípusokkal rendelkező webhelyek létrehozása. A betűtípusok sokat mondanak az oldal professzionalizmusáról és az általuk képviselt üzletágról. Ne használjon olyan betűkészleteket, mint a Comic Sans és a különböző fantasztikus betűtípusok, amelyek nem sok számítógépen találhatók. A stílusnak meg kell adnia az alapértelmezett betűtípust abban az esetben, ha a felhasználó nem rendelkezik a kívánt betűtípussal. Ez sokkal rosszabbá teheti webhelyét.

Minél többet tanul meg és gyakorol a web design, annál könnyebb lesz a folyamat. Indítsa el az egyszerű oldalakat a C + és a HTML segítségével, hogy tesztelje az alapjait. Bizonyos ponton kell gyakorolnod, akkor miért nem indul el most?

Minden weboldaltervezőnek szüksége van egy jó platformra, hogy tesztelje a munkáját, és az XAMPP valószínűleg a legjobb. A XAMPP lehetővé teszi, hogy teszthelyeit futtassa a PHP és a mySQL segítségével, így mindig képes lesz arra, hogy észrevehessen semmit, amit meg kell változtatni. A XAMPP egy viszonylag könnyű letöltés, és könnyen kitalálható.

Még akkor is, ha tudja, hogyan tervezzen webhelyeket az internethez, még sok mindent megtanulhat. Mindenki ma már mobileszközöket használ, így ez azt jelenti, hogy nagyobb a kereslet a webhelyek mobil kompatibilitására. Kezdje el tanulni, hogyan készítsen mobil webhelyeket, hogy jól tájékozódjon arról, hogyan lehet különböző típusú webhelyeket építeni.

A gyönyörű web design egy látványos látvány, de csak akkor, ha a helyes utat teszi. Még akkor is, ha nem művész vagy, akkor még egy szabályrendszer követésével is létrehozhat egy jó tervet. Használja a mostanában elolvasott tippeket, amikor elkezdesz nagyszerű webes tervezéseket létrehozni.