Használja ezeket a tippeket a vízvezeték-helyzetek kezeléséhez

Összefoglalva, senki nem akarja elzárkózni a vízvezetékkel kapcsolatos problémákról, különösen a hideg téli időben. Használja az ebben a cikkben szereplő nagyszerű tanácsokat néhány olyan módban, amellyel megakadályozhatja a pluming problémákat és megállíthatja őket, amint elkezdődtek. Ideális esetben meg tudod érteni az itt megadott fogalmakat elég jól ahhoz, hogy továbbadhassuk másoknak.

Használja ezeket a tippeket a vízvezeték-helyzetek kezeléséhezTisztában volt azzal, hogy a vízvezeték-rendszer fagyasztása majdnem ingyenes, és potenciálisan több ezer dollárt takaríthat meg. Ha ez a tanács Önnek vonzónak hangzik, akkor győződjön meg róla, hogy többet szeretne megnézni az ebben a cikkben szereplő szakértői véleményekről. Sokkal boldogabb leszel, mintha a víz közepén kellett volna foglalkoznod a vízzel.

Keressen egy jobb módszert a főzőolaj eldobására, ahelyett, hogy a lefolyóba öntené, ahol könnyen eltömítheti a csöveket. Kávé vagy más fémtartályt tartson kézben, hogy a főzés után a zsírt öntsön. Helyezze a dobozot a fagyasztóba, hogy megkeményítse a zsírt, és ha tele van, dobja ki a szemétbe.

A fagyasztott csövek sok problémát okozhatnak, amelyek többsége költséges. Tehát el akarod kerülni ezt minden áron. A fagyasztott csövek elkerülése érdekében győződjön meg róla, hogy az otthoni hőmérséklet nem csökken 55 fok alá. Keresse meg a levegő szivárgását a csövek körül, és győződjön meg róla, hogy lezárták őket.

Kerülje a zsírok öntését vagy a konyhai mosogató leeresztését. A zsírok és olajok felépülhetnek a csövekbe és biztonsági mentést okozhatnak. Ehelyett várjon, amíg a zsír vagy az olaj lehűl és megszilárdul, és dobja el, vagy nézze meg, hogy van-e hely, ahol újrahasznosíthatja otthonát.

A közös vízvezeték-probléma elkerülésének egyik módja az, hogy soha ne öblítsen semmit, csak az emberi hulladékot és a WC-papírt. Más papírból, mint például szövetekből, papírtörlőből és hasonlókból készült dolgok nem oldják fel ugyanúgy a WC-papírokat, és elakadnak.

A szeméttárolások a vízvezeték-problémák gyakori oka, ami könnyen megoldható. Ne tegye meg mindent az ártalmatlanításnak, vagy úgy kezelje, mint egy második szemetet. Használja azokat az ártalmatlanítási dolgokat, amelyek nehezen kezelhetők rendesen. Az összes maradék étel elhelyezése a mosogatóból jó módja annak, hogy eltömődjön.

A vízmelegítő problémáinak megakadályozásának egyik módja a hő leállítása. Mindaddig, amíg a víz még mindig olyan meleg, mint a zuhanyzókhoz és a mosogatáshoz szükséges, a forgatás le nem fog bántani, és meghosszabbítja a fűtőberendezés élettartamát. A nagyon forró vizet a belsejében korrodálhatja.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb árat kapja a vízvezeték-szerelőtől, keresse meg és jegyezze fel. Amikor az első vízvezeték-szerelő árajánlatot kap, finoman megemlítheti ezt az árat a másodiknak és megnézheti, hogy meg fogják verni. Ha ezt a listát folytatja, akkor jelentősen csökkentheti az árat.

Minden alkalommal, amikor meg kell önteni egy nagy vödör vizet az alagsorban. Ez segít megtartani a csapdapecsétet és megakadályozni, hogy bizonyos gázok jöjjenek haza. Bizonyosodjon meg arról is, hogy a padlóleeresztőt néhány évente egy szakember ellenőrzi.

A legfontosabb vízvezeték-csúcs, amiről tudnod kell, hogy hogyan kapcsolja ki otthona fő vízellátását. Miután a víz leállt, kivizsgálhatja a problémákat, és kitalálhatja, hogyan oldja meg őket. Sétáljon a családon keresztül a házon, és mutassa meg nekik, hogy hol vannak a vízzáró szelepek, és hogyan kell használni őket.

Összefoglalva, senki nem akarja elzárkózni a vízvezetékkel kapcsolatos problémákról, különösen a hideg téli időben. Használja az ebben a cikkben szereplő nagyszerű tanácsokat néhány olyan módban, amellyel megakadályozhatja a pluming problémákat és megállíthatja őket, amint elkezdődtek. Ideális esetben meg tudod érteni az itt megadott fogalmakat elég jól ahhoz, hogy továbbadhassuk másoknak.

Kommentek
  1. Én