Hogyan vásárolhatjuk meg a legjobb autót a legkevesebb pénzért

Hogyan vásárolhatjuk meg a legjobb autót a legkevesebb pénzért



Láttál már márkakereskedésben autó vásárlására, és úgy érezte, mintha teljesen nem bántak vele tisztességesen? Nagyon sok mindenki van ebben a helyzetben, és nem kell ezzel rendezni. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon arról, hogyan lehet jobban átvenni az irányítást az üzlet megtalálásakor az Ön számára.

Lépjen be a márkakereskedésbe, figyelembe véve a legkedvezőbb árat. Az eladó megpróbálhat a havi kifizetésekre vagy a finanszírozási feltételekre összpontosítani, de a cél az, hogy a kívánt autót megkapja a kívánt áron. A finanszírozási feltételekről később bármikor megbeszélheti, vagy akár a saját bankjával is finanszírozhat a kereskedésen kívül.

Ahelyett, hogy vadonatúj autót vásárolna, vásároljon egy egyszerűen használt autót, amely csak néhány évvel ezelőtt van. Sok autó átruházható jótállással rendelkezik, amelyek három évig vagy 36 000 mérföldig tartanak. Jelentős összeget takaríthat meg az új vásárlás során, és a garancia mintegy első évre nyugalmat biztosít.

Ha már van elég drága autója, ne vegye be az autókereskedésbe vásárlás céljából. Ha látják az Ön drága autóját, akkor nem veszik figyelembe az alacsony árajánlatait, kivéve, ha a drága autójának kereskedelmét tervezi.

Nagyon jó tanács azok számára, akik egy használt autót szeretnének vásárolni, annak kiderítése, hogy mi az autó viszonteladási értéke. Nézze meg a Kelly Blue Book értékét, és hasonlítsa össze annak állapotával, amelyben a jármű jelenleg van, hogy megnézhesse, hogy az ár méltányos-e.

Ha megpróbálja meghatározni a jelenlegi jármű forgalmi értékét, kérjük, vigye el néhány kereskedőhöz. Néhány különböző kereskedőnél felkeresve nagyjából becsülheti meg, mennyit ér az autója. Ez lehetővé teszi, hogy visszautasítsa az alacsony labda ajánlatokat, amelyeket valaki az autójára készíthet.



Érdemes rengeteg kutatást végezni az autókról, mielőtt valaha is kereskedne. Minél többet tud egy adott modellről, annál jobban tudja megítélni, hogy az Ön számára megfelelő-e. Számos online forrásból származik, amelyek lehetővé teszik a különböző márkák és modellek összehasonlítását.

Autó vásárlásakor ne érintse az eladó nyomatékát, amelyet most kötnie kell, hogy megkapja a különleges árat. Ehelyett mondja el az eladónak, hogy fog valamit enni, és egy óra múlva visszatér. Ez lehetővé teszi az érzelmi kötődés idejének csökkentését, ami lehetővé teszi a legjobb feltételek és ár megbeszélését.

Győződjön meg róla, hogy tudja, amit aláír. Később olyan díjakkal sújthatja Önt, amelyeket nem számított, de amelyeket a szerződés meghatározott. Mire elkezdi aláírni a papírokat, készen áll arra, hogy úton haladjon, de szánjon időt arra, hogy elolvassa az aláírt papírokat, mielőtt távozik.

Vizsgálja meg az összes finom nyomatot a finanszírozási dokumentumokon. Csak azért, mert alacsonyabb a havi befizetése, nem azt jelenti, hogy kevesebbet kap az autóval. Ez egyszerűen csak arra szolgálhat, hogy az autót az eredeti áron vásárolja meg, így az eladó megtarthatja a jutalék teljes összegét, amelyet keresett.

Most már nem szabad éreznie, hogy rossz üzletbe sétál, amikor márkakereskedésben vesz részt. Most sokkal több információval rendelkezik, amelyek piros zászlókat okoznak, ha valami nem megfelelőt hall. Használja ki az elolvasott tanácsokat, és kezdje el megtalálni a megfelelő autót és a megfelelő feltételeket.

Kommentek
  1. Én