Nagyszerű cikk -marketing tippek, amelyek az Ön számára is működhetnek!

Nagyszerű cikk -marketing tippek, amelyek az Ön számára is működhetnek!

Az interneten való munkavégzés nagyon kívánatos karrier sok ember számára szerte a világon, és a cikkek marketingje révén szinte bármilyen üzleti vállalkozást önkéntes, nyereséges vállalkozássá tehet. Ebben a cikkben bemutatjuk a cikkek marketingjével foglalkozó szakma néhány legjobb tippjét.

Időnként vegye át a múlt legfrissebb híreit, és mutassa be azokat a hírlevelünk borítóján. Ez jó ötlet, mert az olvasók egy része figyelmen kívül hagyhat egy cikket, és lehetőséget kap arra, hogy elolvassa.

Az internetes marketing sikerének egyik fontos tippje a weboldal címkéjének helyes kitöltése. A címkébe kell beépítenie a webhelyére vonatkozó összes kulcsszót. Ezt az oldalt más webhelyekről egyedi címcímkékkel kell leírni.

Legyen plakát gyermek a gyakoriságért. Tegyen fel új cikkeket, amilyen gyakran csak tud. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módszer új olvasók kifejlesztésére, és arra, hogy a keresőmotorok és a cikk-adatbázisok rád koncentráljanak. Minél többet frissít új információkkal, annál inkább megjelennek cikkei, amelyek új olvasókat csábítanak.

Legyen "szakértő". Kutasson és írjon olyan témákról, amelyek kapcsolódnak egymáshoz, hogy egy adott témában a személyhez jusson. A közönség megtanul bízni a tanácsaiban, és visszatér a cikkeihez. Ők is nagyobb valószínűséggel vásárolnak olyan termékeket, amelyeket olyan személyek ajánlanak, akik jól ismerik.

Nézze meg a versenyt. Annak biztosítása érdekében, hogy olvasóit szerezze, tanulmányozza azokat a blogokat és webhelyeket, amelyek hasonló cikkeket kínálnak a sajátjához. Tudja meg, mit csinálnak, és találja meg a módját annak, hogy jobban tegye. Ha olyan dolgot ad az olvasónak, amire sehol máshol nem képes, az biztos módja annak, hogy visszatérjen hozzád.

A felsorolás pontok nagyszerű módja annak, hogy hangsúlyozzák minden olyan termék minőségét, amelyet egy cikken keresztül nyomnak, de nem szabad túlságosan támaszkodni ezekre. Cikkjeinek továbbra is szüksége lesz releváns tartalomra, és ha túlságosan támaszkodunk a golyókra, úgy tűnik, mintha csak lemásolta volna a gyártó által nyújtott előnyöket.

Kerülje el a szófordulatot, ha cikkmarketingen keresztül szeretné hatékonyan megcélozni közönségét. Persze, élvezetessé teheti a dolgokat az olvasáshoz, de nem akar zavart abban, hogy mit akar közvetíteni.

Feltétlenül írjon olyan témáról, amelyről az emberek tudni akarnak. Úgy tűnik, hogy a népszerű cikkek a "hogyan kell" típusúak, és grafikákat és diagramokat tartalmaznak. A magas színvonalú közvélemény-kutatások a forgalom növelését is segítik.

A fülbemászó cím messzire visz. A cím felkelti az olvasók figyelmét. Próbáljon olyan leíró szavakat beírni, amelyek arra is alkalmasak, hogy terméke jobban szóljon, mint a versenytársai. Olyan szavakat adjon hozzá, mint garantált, csodálatos, egyedi, bevált. Vegye ki a szinonimaszótárat, és álljon elő olyan szavakkal, amelyek megragadnák a figyelmét, ha fogyasztó lenne.

Amikor a cikkek megfelelő marketingjéről van szó, nem tehet semmit, amíg először nem hoz létre marketingtervet. Ez nagyon fontos, mivel betekintést nyújt abba, hogy mit kell tennie a célok elérése érdekében, és mit is jelentenek ezek. Alapvetően felvázolja küldetésének, jövőképének, céljainak, célpiacának részleteit és mit kell tennie a siker érdekében.

Csak azért, mert az online munkavégzés olyan dolog, amit igazán szeretne csinálni, ez nem jelenti azt, hogy jó lesz benne. A siker biztosításának nagyszerű módja az, hogy betartja az ilyen cikkekben adott tanácsokat, amikor megpróbálja felépíteni marketing kampányát. Ragaszkodjon az egyszerű dolgokhoz, majd kezdjen nagyobb dolgokra.

Kommentek
  1. Én